Summer is done… Let´s find the snow!!!

pallonpäällä2

Kesätreenit alkaa olemaan tältä kesältä taputeltu ja lumileirit on käsillä. Kesällä sain huikeaa kehitystä fysiikkapuolelle ja kehonhallintaan monipuolisella treenaamisella, johon kuului mitä erilaisimpia tasapainotreenejä, Pilatesta ja punttia tietenkään skeittausta, Bmx-racingiä ja mountainboardia unohtamatta. After Dark raotti vähän meidän kesätreenien saloja, joten käykää toki ottamassa juttu haltuun: http://www.iltasanomat.fi/afterdark/art-1288742567778.html

Startti

Kuva: Juha Guttorm

Viime viikolla päästiin syksyn ensimmäisille lumille Saas-Fee:ssä Sveitsissä ja ei olisi voinut paljoa paremmin kulkea! Kuusi päivää treeniä ja kuusi päivää suoraa auringonpaistetta! Pari päivää otettiin aluksi lumituntumaa ja kruisailtiin rinteitä ja streetin hyppylinjoja, seuraavat kolme päivää päästiin treenaamaan sitten radalle. Saas-Feen crossirata oli todella hyvässä kunnossa ja alkukauden radaksi juuri sopiva. Kolmena päivänä saatiin hyviä laskuja radalla ja laskutekniikkaa taas hiottua eteenpäin. Takana siis hyvin onnistunut ensimmäinen lumileiri ja tästä lähdetään suurella itseluottamuksella kohti seuraavia leirejä ja kauden alkua! :D

Nyt pari viikkoa kotona fysiikkatreenejä ja sitten kutsuu seuraava lumileiri Hintertuxissa!