It’s better to crash when you are trying to win, than that you don’t give your best in the race!

 It's better to crash when you are trying to win, than that you don't give your best in the race!

Heh! Kuva kertoo joskus aika paljon, joten selittelyt voi jäädä vähemmälle!

Nyt on elämäni ensimmäiset paralympialaiset kisattu. Vauhtia löytyi hyvin ja mitali olisi ollut tarjolla jos olisin kestänyt tolpillaan maaliviivalle asti!
Mielummin kumminkin kaadun tavoitellessani voittoa kun että en olisi antanut kaikkeani kisassa!!
Fiilis on hyvä ja nälkää jäi mielettömästi neljän vuoden päähän. Kokemus oli mieletön ja olen ylpeä että saan olla osana tekemässä historiaa ja tuomassa uuden ja hienon lajin vammaisurheilun kentälle!

Jos et ollut ruudun ääressä silloin kun kisattiin niin voit seurata meininkiä jälkikäteen tästä linkistä: http://www.youtube.com/watch?v=CndfDtSBreI

Ja muistakaa katsoa tv2 klo:18.15 kun joukkueemme kävelee ylpeänä paralympialaisten päättäjäisiin. Tulossa on taas huikea show!

Iso kiitos kaikille myötävaikuttaneille tahoille jotka olette olleet minua tukemassa ja kannustamassa, ilman teitä en olisi tässä! Pysykää mukana jatkossakin koska tämä ei todellakaan loppunut tähän!

Kiitos!!!

Sometimes photo tell’s more than words! It’s better to crash when you are trying to win, than that you don’t give your best in the race!

Congrats to my friends Evan Strong, Mike Shea Paralympic Athlete and Keith Gabel for first ever para-SBX medals, you definitely deserve those! Also I wanna congrats every para snowboarder who was making history here in Sochi, we are pretty AMAZING!!! So let’s keep up in hard work and do some good things in future! I can’t wait to get racing next year!!!

Thanks for everything!